Ara Malikian

Poštovani

Još jednom smo primorani da koncert Are Malikiana zakazan 28. septembra u Kombank dvorani u terminima od 19 i 21 čas ponovo pomerimo po datumu i mestu događaja.

Ovog puta koncert pomeramo za 22. decembar u Belexpo centru. Sve ulaznice bilo da su kupljene za termin od 19 ili 21 čas u za koncert u Kombank dvorani  važiće i u novom terminu od 20 časova, ali ovog puta u Belexpo centru.

Novi kontigent ulaznica za koncert Are Malikana u Belexpo centru 22. decembra biće  u prodaji na svim prodajnim mestima Tickets.rs od 24.septembra.

Raspored  sedenja će biti postavljen po sektorima , a sektori su raspoređeni po cenama ulazica.

Mesta u sektorima  neće biti numerisana jer je tehnički neizvodljivo preslikati numeraciju iz Sava Centra ili Kombank dvorane.

Draga publiko hvala na dosadašnjem strpljenju  i razumevanju, a molimo da zajedno sačekamo koncert Are Malikiana . Nadajmo se boljim vremenima za umetnost , koncerte i sve nas.

Sve kojima ne odgovara termin ili mesto događaja obaveštavamo da povraćaj novca za ulaznice mogu očekivati  od 1. januara 2022. Godine , a u skladu sa uredbom vlade (službeni glasnik 106/2020).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *