Koncerti

Naša glavna delanost je organizacija velikih koncerata i festivala. Snadbevamo organizaciju, izvođače radova i sve tehničke potrebe za realizaciju uspešnog, spektakularnog i bezbednog koncerta.

Naš najveći koncert je imao više od 200.000 posetioca!


Organizacija događaja

Vršimo organizaciju događaja bilo koje vrste i suočavamo se sa izazovima koje događaj predstavlja. Organizovaćemo vaše poslovne konferencije, seminare, sajmove, svečane događaje dodelivanja nagrada, gala večeri i VIP iskustva.

Takođe organizujemo privatne događaje kao što su venčanja, korporativne proslave, rođendane i godišnjice. Kompletno ćemo organizovati vaš događaj uz muzički program.

Najpoznatiji privatni događaj koji smo organizovali je Severinino venčanje.


Menadžment Izvođača

Rukovodstvo karijere jednog talentovanog i kreativnog umetnika je najizazovniji projekat što jedna medijska-zabavna kompanija može da preduzme. Pravila ne postoje i čak ako jedan izuzetno talentovan izvođač ima lepe pesme, ume publika da ga ne prihvati zbog trenutnih trendova i sklonosti. Music Star je bio uz najveće zvezde dok su se uzdizali do slave!

Stvorili smo neke od najvećih muzičkih zvezda našeg doba.


Booking

Za sve izvođače koje žele da nastupaju po celom svetu, organiziraćemo sve vaše koncerte u SAD-u, Kanadi, Australiji i Evropi. Priključiti se Music Staru je prvi korak ka međunarodnoj karijeri.

Naša nova usluga, Primastar, namenjena je umetnicima koji redovno nastupaju i žele da uštede novac od booking agenta. Primastar je administrativna usluga za bukiranja izvođača. Komuniciramo sa organizatorima nastupa, potpisujemo ugovore, prikupljamo honorare i organizujemo put i boravak do povratka.

Primastar ima najniže cene u svetskoj muzičkoj industriji!

Ne naplaćuju procenat od bukiranja. Cena usluge je poput administrativnog troška!“


Marketing

Music Star igra ulogu jedinstvene marketinške agencije koja je fokusirana na muzički-zabavni marketing. Osim što vršimo marketing za muzičare, muzička izdanja i koncerte, mi takođe stvaramo strategije i marketinške planove za kompanije koje posluju u drugim delatnostima. Integrišemo kreativne ideje, muziku i zabavu u marketinške kampanje najprofesionalnih korporacija koje traže nove načine da se zbliže sa svojim kupcima.

Kupovina reklamnog prostora + Outdoor oglašavanje + Digital & Social + Izrada TV Reklama + Izrada reklama za novine i časopise + Izrada Radio reklama + Izrada reklama za onlajn banere + Gerila Marketing + Repozicioniranje brenda + Odnosi sa javnošću


Izdavaštvo: Muzička produkcija i distribucija

Danas se većina muzike može slušati na Youtube-u, Spotify-u, iTunes-u i drugim servisima za streaming. Dakle, umesto da prodajemo milione albuma, naša muzika sada generiše milione streamova. Koliko god da su se stvari promenile, mi smo idalje posvećeni proizvodnji novih, izuzetno kvalitetnih izdanja koji će postati hitovi.

Naš muzički katalog je naše najveće nasleđe.


Video produkcija

Većina kompanija proizvodi standardne 4K video zapise sa skupocenom opremom, ekipom i pojedinim ulogama. Mi to radimo drugačije!

Razlikujemo od drugih video produkcijskih kuća po našoj profesionalnost. Naša snažna i snalažljiva organizacija se drži strogih rasporeda i naš završni rad isporučivan na vreme.

Kreativno se razlikujemo po sjajnom storytelling-u. Bez obzira da li je sadržaj namenjen masi ili segmentu tržištu, naš rad će sigurno pobuditi emociju među gledaocima. Naša kompanija je najbolje definisana sa tri vrednosti:

Profesionalnost. Kreativnost. Snalažljivost.


Publishing: Administracija muzičkog kataloga

Za razliku od izdavačkih kuća, koje se bave muzičkim interpretacijama, pablišing se bavi sa autorskim radovima. Obavljamo celokupnu administraciju autorskih dela i postavljamo ih na pravilan način prema maksimalnoj naplati autorskih prava na svim teritorijama gde se dela emituju ili izvode. Pored toga, autorska dela plasiramo u filmske studije, televizijske kanale i korporativne reklame.


Konsalting: Muzička, medijska i zabavna industrija

Mi smo prva kompanija koja pruža detaljno savetovanje za strateška poslovanja u oblasti muzičke, medijske i zabavne industrije. Takođe pružamo kompletan izveštaj o istraživanju i analizi tržišta u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Grčkoj, Rumuniji i Bugarskoj.