Budva festival 2007 – 2. dan

Program 2. dana:

  • Drugo polufinalno veče
  • Revijalni deo: koncert Bojan Marović
  • Proglašenje finalista

 

Music Festival Budva 2007

Pobednik četrnaestog “Music Festivala Budva” je mladi crnogorski muzičar Stefan Filipović. Za pobedničku kompoziciju “Nebo i more” muziku i tekst je radio Dragan Brajović Braja, dok je aranžman potpisao  Dejan Abadić. Drugo mesto sa numerom “Pet na jedan”  osvojio je sastav “Beauty Queens”, a  grupa “No Name”, koja sa kompozicijom “Postelja od leda”je bila trećeplasirana.

Dodeljeno je i priznanje za najbolji tekst Vladimiru Grajiću za pesmu “Delirijum”, najbolji aranžman napravili su Aleksandar Banjac i Marko Milić za numeru “Kao skitnica” Slavka Milovanovića, dok je Nena Leković, autorka kompozicije “Ključ od ljubavi” dobila nagradu za mediteranski zvuk.

Najbolji debitant ove godine bila je Mirjana Aleksić, a stalnom učesniku “Music Festivala Budva”, Igoru Vukojeviću koji se ove godine pojavljuje peti put zaredom, organizatori su, iako nije bila među planiranima, dodelili nagradu za kreativnost.

Specijalnom nagradom okitila se i Marija Šerifović koja je publiku ispred Starog grada zabavljala svojim hitovima dok je žiri odlučivao kome da dodeli poene.

Datum

23 jun 2007
Expired!

Lokacija

Budva
Kategorija
Music Star Production

Organizator

Music Star Production