Music Star je cenjena diskografska i najistaknutija producentska kuća na Balkanu. Čuvena po tome što je najveće izvođače našeg vremena probio u sam vrh sa muzikom koja se i danas emituje širom sveta. Music Star je takođe marketinška agencija specijalizovana za zabavni marketing, kao i menadžment izvođača i booking agencija namenjena talentima sa globalnim potencijalom.

Raka Marić osnovao je Music Star 2001. godine u Beogradu, u Srbiji, organizacijom svog prvog koncerta Zdravka Čolića na beogradskom stadionu Marakana. Zatim, godinu dana kasnije, Music Star je organizovao koncert Cece takođe na Marakani. Najveći koncert ikada organizovan bio je za Bijelo Dugme u Beogradu 2005. godine gde je prisustvovalo 200.000 fanova i time je koncert proglašen najvećim komercijalnim koncertom na Balkanu i trećim najvećim u Evropi!

Najpoznatije koncerte koje je Music Star organizovao su The Rolling Stones, The Police, Billy Idol, Lenny Kravitz, Duran Duran, Kool and the Gang, Motorhead, Fatboy Slim, Tiesto i još mnogo njih!

Izvođači koji su postigli najveći skok u karijeri pod Music Star-om su Goran Bregović, Bijelo dugme, Ceca, Severina, Haris Džinović, SMAK, Nina Badrić, Toni Cetinski, Jelena Rozga, Parov Stelar i drugi. Njihov ogromni muzički talenat i pesme za pamćenje će ih zauvek izdvojiti kao najuticajnije muzičare u pop, folk, rok i elektronskoj muzici širom sveta!

Music Star ima jak uticaj u muzičkoj industriji, pogotovo u delatnostima organizacije koncerata, muzičkog izdavaštva, marketingu i zakazivanjem koncerata. Naša vizija je da se ime i ugled Music Stara uvek veže sa prvoklasnim umetnicima najvišeg muzičkog kvaliteta i uspešnim koncertima.