Haris Džinović

Haris Džinović je pred oko 5,000 ljudi u novosadskom “Spensu” napravio odličnu atmosferu i već na samom startu podigao novosadsku publiku na noge. Zbog gužve na ulazima koncert je poceo sa malim zakašnjenjem. Već sa prvim taktovima pozitivna energija koja je uspostavljena izmedju publike i muzićke zvezde trajala je tokom ćitava 3 sata koncerta.

Svoj nastup Haris je započeo hitovima “Ostariću, neću znati” i novim “Muštuluk” čime je, u pravom smislu reči, osvojio srca Novosađanki.

Ljubavne himne popularnog Sarajlije mamile su uzdahe i osmehe sirom Spensa.

Dok se Džinovic presvlačio, njegov klavijaturista Sasa Katančić (kandidat Zvezda Granda) numerama “Ah da mi je” i “Opet sam ti u kafani” zabavio novosadsku publiku i pustio ih da odmore svoje glasnice za nastavak “novosadskog zemljotresa” koji je Džinovic u nastavku pripredio!

Glas “balkanskog Pavarotija” je iz časa u čas delovao sve moćnije i moćnije. Koncert je završio numerama “Jesu l’ dunje procvale” i “Ti nisi ti više” kolege Gorana Bregovića. Publika, ponesena jakim emocijama i celovečerenjom atmosferom, uspela je da nadglasa i samog pevača.

Haris se ne kraju zahvalio svojoj vernoj novosadskoj publici i obećao novo druženje vrlo brzo.

 

Tekst preuzet sa http://www.harisdzinovic.com/