Kiki Lesendrić i Piloti

Kompozitor i muzičar Kiki Lesendrić i „Piloti” održali su 2. oktobra 2010. koncert za pamćenje. Posle 20 godina pauze Kiki se sa novim albumom „Mesec na vratima” vratio na muzičku scenu, a prepuna Arena je potvrdila da prava muzika nikad ne umire

Pred prepunom halom Kiki je pevao skoro tri sata, a koncert je otvorila rok grupa iz Rijeke „Fit”, koja je otpevala nekoliko pesama: „Kao mačka ti”, „Valovi”, „Zaboraviću sve”, „Zvoni telefon” i „Za sve je kriv rokenrol”.
– Dobro veče, Beograde. Ne znam kako je vama, ali ja se osećam kao da ponovo imam 18 godina! Hvala vam na tome, večeras ćemo leteti kroz vreme – izjavio je popularni pevač i započeo dugoočekivani koncert.

Rok fanovi uživali su u tročasovnoj svirci uz hitove „Pilota”: „Uvek te đavo nađe lakše nego ja”, „Leto”, „Oltar”, „Te noći kad smo se potukli zbog nje”, „Kako si lepa”, „Kao ptica na mom dlanu”, „Svet je lep kada sanjamo”… Ali su na odličan prijem kod publike naišle i pesme sa novog albuma „Mesec na vratima”, koji upravo promovišu.

Pri kraju koncerta Kiki se ponovo vratio publici sa sloganom „Svi za jednog – jedan za sve”, nakon čega se na binu popeo Vlade Divac sa suprugom.

Dok je trajala pesma „Zaboravljeni”, koju je Kiki otpevao sa dečjim horom „Čarolija”, prisutni su imali prilike da pomognu najugroženijim ljudima slanjem SMSova.