Rade Šerbedžija

KONCERTI RADETA ŠERBEDŽIJE U BEOGRADU I NIŠU

Rade Šerbedžija i orkestar „Zapadni kolodvor“ održaće koncerte u Beogradu i Nišu pod nazivom „Poslije kiše“ kojima obećavaju večeri dobre muzike i  romantičnih stihova.

Beogradska publika će imati čast da uživa u koncertu ovog svetski poznatog umetnika 26. decembra Narodnom pozorištu, a Nišlije tri dana kasnije, 29. decembra, u Domu Vojske Srbije.

“U Beograd obično dolazim pred Novu godinu da širim neku nostalgiju, poeziju i da za trenutak vreme zastane. Znam da to moja publika voli. Uvek donesem i neke nove pesme, tako će biti i ovog puta”, rekao je Šerbedžija na konferenciji za medije povodom svog koncerta u Beogradu i dodao da će imati gošću iznenađenja koja će zajedno sa njim nastupiti na bini.

„Poslije kiše” je naslov i njegove nove knjige, koja je nastavak prvog autobiografskog zapisa „Do poslednjeg daha“(izdavači: “Nova Knjiga”, Podgorica i “Kosmos Izdavaštvo”, Beograd.) Ova autobiografska knjiga u Hrvatskoj je  nekoliko dana po izlasku doživela svoje drugo izdanje, i ovih dana će se pojaviti u prodaji u Srbiji.