Severina

Severina Vučković priredila je Beograđanima pravi spektakl. Dugo očekivanim koncertom u Kombank areni pevačica je ispunila obećanje – bilo je zaista čarobno.
Najveća dvorana na Balkanu sinoć je bila popunjena do poslednjeg mesta. Severina je ponovo pokazala da je ljudi vole u celom regionu. Koncert je započela sa dvadeset minuta kašnjenja velikim hitom “Italiana”, a Kombank arena odmah se pretvorila u pravu diskoteku. I to žensku. Bilo je ovo pravo žensko veče, obzirom da su se muškarci jedva nazirali.
Kako je i najavila u nekoliko navrata, koncert je bio pravi spektakl u četiri čina. Čarobno, baš kako je i obećala. Zahtevne koreografske tačke sa igračima iz plesne grupe izazivale su divljenje, a Severina je u crnim kostimima izgledala kao prava kraljica popa.
“Dobro veče, lipi moji. Dobro veče, Beograde. Jeste li mi dobro? Jeste srećni? To je najbitnije, hajde da delimo ljubav. Zagrlite se svi i nemojte da se stidite pokazati osećanja”, rekla je na početku u ekstravagantnom kostimu od perja i započela putovanje uz nove i stare hitove.
Nizale su se pesme poput: “Tridesete”, “Grad bez ljudi”, “Prijateljice”, “Pogled ispod obrva”, “Hajde zlato moje”, “Kamen oko vrata”, “Krivi spoj”, “Ostavljena”, nezaobilazni “Gas, gas”, “Bred Pit” i mnoge druge. Pravo oduševljenje nastalo je već prvim taktovima hita “Dobrodošao u klub”, a prepuna Arena pevala je uglas sa Severinom svaku njenu pesmu.
Iako je istakla da nema pripremljen govor za koncert već da je vode emocije, što je i pokazala kada je zaplakala od sreće zbog skandiranja: “Seve, mi te volimo”, imala je sjajnu komunikaciju sa publikom.
Obraćala se rečima: “Volim Beograd”, “Da nije vas ne bi bilo ni ovog koncerta”, “Volim vas”, “Ispunili ste mi srce, hvala vam”, nakon čega bi bila dočekana gromoglasnim aplauzom i ovacijama. Na kraju se šaljivo požalila da joj je kosa stalno upadala u usta.
Koncert je trajao puna dva sata, a pevačica je na samom kraju poručila: “Hvala vam za ljubav. Doviđenja, Beograde, laka vam noć”. Oprostila se od Beograđana uz “Italianu”, kojom je i započela druženje, a zadovoljni fanovi izašli su iz Arene sa osmehom na licu.
Koncertu su prisustvovali i Jelena Karleuša, Ogi Radivojević, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Minja Miletić, Vlada Stanojević sa devojkom, Marina Tucaković, Sara Jovanović, Katarina Vučetić i druge poznate ličnosti.

 

Izvor: http://www.svetplus.com

Tags: