Tony Cetinski

TONY CETINSKI ODUŠEVIO BEOGRADSKU ARENU PO ČETVRTI PUT

Nošen snažnim emocijama Tony Cetinski s beogradskom publikom proslavio 25 godina karijere

Beogradska Kombank Arena sinoć je po četvrti put ugostila jednog od najpopularnijih glazbenika regije,  Tonija Cetinskog koji je u Beogradu nastavio priču započetu u pulskoj Areni prošlog ljeta. 25 godina uspješne karijere sinoć je Tony proslavio s beogradskom publikom ne krijući da se on i Beograd vole javno. Publiku je u Areni zagrijala grupa ‘Pravila igre’, da bi oko 21 sat na pozornicu stupio miljenik žena, Tony Cetinski. Već od prvih taktova hita ‘Krik’ znalo se da će ovo biti još jedan od onih koncerata koji će mnogima ostati dugo u sjećanju. Pozitivnu energiju i snažne emocije koje su ga pratile cijeli koncert, prenio je na publiku, koju je podigao na noge i priuštio im nezaboravnu večer. Oduševljena publika s Tonijem je otpjevala neke od njegovih najpoznatijih hitova poput:  ‘Opet si pobijedila’,  ‘Blago onom tko te ima’, ‘Mjesečar’, ‘Umirem 100 puta dnevno’, ’23 Prosinac’, ‘Kad žena zavoli’, ‘Lagala nas mala’, ali i nove singlove s nadolazećeg albuma ‘Vjera nevjera’ i ‘Od trnja do zvijezda’ koje je publika već naučila.

Obljetnička turneja s kojom Tony slavi 25 godina karijere će se nastaviti velikim koncertima u zagrebačkoj Areni već ovog utorka 08.03. na Dan žena gdje vlada poseban interes s obzirom da se Zagreb zaželio Tonija koji u Zagrebu nije pjevao sedam godina. Nakon Zagreba, turneja se nastavlja u Kragujevcu 11.03., Osijeku 12.03., Novom Sadu 17.04. i Splitu u Spaladium Areni 29.04.

Toni i organizator koncerta Music Star Production odlučili su da od svake prodate ulaznice u Kombank Areni doniraju novac u vrednosti jednog evra udruženju žena obolelih i lečenih od raka dojke “Budimo zajedno”.

O Udruženju žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo Zajedno“

Udruženje „Budimo Zajedno“ – Beograd, osnovale su žene koje su i same prošle kroz rak dojke. Zalažemo se da ženama koje su se suočile sa karcinomom dojke pružimo psihološku, iskustveno emotivnu i druge vidove podrške, a takođe kroz različite aktivnosti radimo na podizanju svesti u javnosti o značaju prevencije ove teške bolesti.

Žene treba da znaju da nisu same kada se suoče sa bolešću, da smo tu za njih ali i da svojim kćerima, sestrama, majkama i ostalim ženama kažemo da redovan pregled čuva njihovo zdravlja.

Za Udruženje -predsednica udruženja Lukić Jasmina

Tony Cetinski je jedan od retkih izvođača koji će četvrti put nastupiti u beogradskoj Kombank Areni. Koncert će biti održan 05.03.2016. godine. Ulaznice se mogu kupiti u Eventim-u po cenama od 1900 do 2600 dinara.

Omiljen u celom regionu,pa tako i kod publike u Beogradu, Tony će na pozornicu Kombank Arene izaći s proširenim muzičkim sastavom, te najavljuje da će osim svojih brojnih hitova, kao što su ”23. Prosinac’, ”Blago onom tko te ima”, ”Ako to se zove ljubav”, ”Umirem 100 puta dnevno”, ”Kad žena zavoli”, ”Ja sam zaljubljen”, ”Tebe ne bih mijenjao”, izvesti i neke svoje stare pesme koje publika nije imala priliku dugo čuti, kao i neke pesme sa novog albuma koji uskoro očekujemo. Energija po kojoj je Tony poznat svojevrsna je pozivnica da ne propustite koncert koji će sigurno svima ostati u lepom sećanju.