Tony Cetinski

TONY CETINSKI PROSLAVIO DAN ŽENA SPEKTAKULARNIM KONCERTOM U ARENI ZAGREB

Oda ženama za 25 godina karijere

Jedan od najpopularnijih glazbenika regije, Tony Cetinski sinoć proslavio Dan žena u zagrebačkoj Areni na najbolji mogući način. Spektakularnim koncertom proslavio je 25 godina uspješne karijere te je sinoćnji koncert između ostalog poklonio svim ženama na njihov dan. Publiku je u Areni zagrijala grupa ‘Pravila igre’, da bi oko 21 sat na pozornicu stupio miljenik žena, Tony Cetinski. Već od prvih taktova hita ‘Krik’ znalo se da će ovo biti još jedan od onih koncerata koji će mnogima ostati dugo u sjećanju. Pozitivnu energiju i snažne emocije koje su ga pratile cijeli koncert, prenio je na publiku, koju je podigao na noge i priuštio im nezaboravnu večer. Prije samog početka koncerta Toniju je sreću poželio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Nakon prvih nekoliko pjesama Tony se obratio publici s riječima: „Zagrebe, hvala na podršci svih ovih 25 godina. Večerašnji koncert poklanjam svim ženama. Želim da je u politici, sportu, glazbi i ostalim sferama društva još više žena, ali i još više muškaraca koji se ne plaše ženskih snaga!“ nakon čega je zaradio gromoglasan pljesak publike.

Oda ženama dodatno je začinjena hitovima – ‘Kad žena zavoli’, ‘Opet si pobijedila’, ‘Neka te odvede’, ‘Od milijun žena’, te ‘Zbog nje’. Potom je uslijedio unplugged dio koncerta na kojeg je publika posebno bila oduševljena hitovima kao što su ‘Ti samo ti’, ‘Nek ti bude ljubav sva’, ‘Nek te zagrli netko sretniji’ i ‘Caruso’. Poslije su mu se na pozornici pridružili natjecatelji The Voice-a: Jure Brkljača, Alen Bičević i Bruno Banfić koji su zajedno sa svojim mentorom otpjevali ‘Za ljubav treba imat dušu’.  Dokaz da se zagrebačka publika zaželjela Tonija su dva bisa i ovacije na kraju koncerta s kojima je ispračen s pozornice.

Osim publikom, zagrebačka Arena bila je ispunjena i posebnom energijom koja je, između njih i Tonyja, vladala tijekom cijelog koncerta u kojem su uživali obožavatelji iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Švedske, Austrije i Švicarske.

Obljetnička turneja se nastavlja u Kragujevcu 11.03., Osijeku 12.03., Novom Sadu 17.04. i Splitu u Spaladium Areni 29.04.

Fotografije u galeriji su za slobodnu objavu.

Oznake: