Vlado Georgiev

Nakon nekoliko upešno održanih koncerata po gradovima u Srbiji i okolnim državama, Vlado Georgiev će ponovo nastupiti i pred novosadskom publikom, ovaj put na koncertu na OPEN AIR KROVNOJ TERASI TRŽNOG CENTRA ”PROMENADA” i to 2. JULA 2022. godine sa početkom od 21,00 sati. Pored novih pesama publika će moći da uživa i u starim i svima dobro poznatim hitovima, ali u malo drugačijem aranžmanu.

Jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača, prve korake na muzičkoj sceni načinio je u rodnom Herceg Novom, dok je, zahvaljujući svojim brojnim hitovima, pravu popularnost stekao u Beogradu. Svoju bogatu karijeru obeležio je učešćem na festivalima širom zemlje, kao i nizom nagrada koji su te nastupe pratili. Njegov debi album “Navika” je za samo mesec dana postao najtraženije izdanje pop muzike u zemlji. Sa albuma su se izdvojili hitovi “Sama bez ljubavi”, “Bolesni od ljubavi”, “Zbogom
ljubavi”, “Reci mi da znam”… Dobio je i nagrade za muziku “Zlatni Melos”, “Oskar popularnosti”…
Istovremeno, Vlado neumorno piše aranžmane i tekstove, od kojih su mnogi u intrepretaciji mladih pevača zabavne muzike, postali pravi hitovi.

Kako do “Open Air” krovne terase, TC Promenade:
Koncertnom prostoru moguće je pristupiti od 19:00 časova, a do njega se stiže liftom (nivo 2B), kao i uz stepenice na parkingu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.